Gyllekørsel

Gyllekørsel i særklasse

​Som maskinstation er vores klare spidskompetence gyllekørsel. Vi tager rundt i hele Sønderjylland og til Vestfyn, men vi har vores hovedsæde nær Haderslev og Kolding.

Prisværdigt udstyr til gyllekørsel

Vi prioriterer vores gyllekørsel meget, og derfor vil vi gerne have det bedste udstyr på markedet. Vi har en speciel gylleudlægger, der sikrer os, at vi har et større geografisk opland at dække, fordi vi kan tilbyde en gyllekørsel i den bedste kvalitet.

Vores professionelle maskinpark

Når vi skal køre ud og hjælpe til med gyllekørsel har vi en del traktorer og maskiner at tage af. Vi har 5 stk. Harsø gyllevogne, slæbeslanger og sortjordsnedfælder.

Vi kan foretage en tankforsuring med vores Harsø pumpe og derudover har vi 4 stk. 10” Harsø pumper med spulefunktion. Vores gylleudlægger med bom er 36 meter, og derudover har vi en 550 meter maskinslange og en 2500 meter lang fødeslange.

Roligt og koncentreret arbejde

Vi ønsker at hjælpe landmænd i vores opland med gyllekørsel, og derfor har vi gode priser og venlig service. Vi har en jysk, rolig tilgang til vores job, som sikrer, at vi kan være effektive og koncentrerede, når vi må.

Når vi foretager gyllekørsel sikrer vi os en god kontakt med de landmænd, vi er ude hos, fordi vi også sætter pris på en hyggelig snak, imens vi hjælper til.

Hør mere om vores services

Hvis du ønsker, at vi skal foretage gyllekørsel for dig, så kontakt os, så kan vi komme ud til dig. Vi kan kontaktes på telefon (+45) 74 52 27 95.

Kontakt os i dag

Hør mere om, hvad vi kan gøre for dig

Skulle du ønske at gøre brug af os som maskinstation, så kontakt os på telefon (+45) 74 52 27 95 eller klik dig ind på vores kontaktformular, hvor du også kan få et gratis og uforpligtende tilbud.

(+45) 74 52 27 95
woldemar@mail.dk