Nedbrydning

Nedbrydning og nedrivning af huse og tilbygninger

Leder du efter en maskinstation, som udfører nedbrydning af huse eller tilbygninger? Hos Errested Maskinstation A/S har vi store kompetencer indenfor alle former for nedrivnings- og nedbrydningsopgaver.

Vores kunder kommer mange steder fra, men vi har især mange kunder fra bl.a. Haderslev, Kolding, Vojens og omegn.

Fleksibel, hurtig og effektiv under hele processen

Vi udfører hele og delvise nedbrydninger. Det kan være alt fra nedrivning af en væg eller en garage til nedbrydning af et helt hus, sommerhus eller tilbygning. Vi kan kort sagt rive alt ned.

Vi har en professionel tilgang, og derfor starter vi altid med en grundig forberedelse. Vi er både fleksible, hurtige og effektive under hele processen. Vores nedrivningsfirma sørger for en korrekt og sikker nedrivning, hvorpå vi også sikrer en miljøgodkendt bortskaffelse af nedbrydningsaffaldet.

Hvad koster nedrivning af hus?

Vores priser for nedrivning afhænger dels af husets størrelse og dels af nedbrydningsaffaldet. Noget kan måske genbruges, og andet kan måske knuses. Der kan også være noget, som skal deponeres, mens resten må brændes. Ønsker du en konkret pris, er vi derfor nødt til at kende lidt nærmere til din opgave.

Få et uforpligtende tilbud på en nedbrydning

Kontakt os gerne for at få en snak med os om, hvad du har brug for, og hvad vi kan tilbyde. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for en nedbrydning, og vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvis det er ønskeligt eller nødvendigt.

Du kan kontakte vores nedbrydningsfirma på telefon (+45) 74 52 27 95 for at aftale nærmere.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os i dag

Hør mere om, hvad vi kan gøre for dig

Skulle du ønske at gøre brug af os som maskinstation, så kontakt os på telefon (+45) 74 52 27 95 eller klik dig ind på vores kontaktformular, hvor du også kan få et gratis og uforpligtende tilbud.

(+45) 74 52 27 95
woldemar@mail.dk