Dræning

Dræning med drænspuler eller drænrør

Hos Errested Maskinstation A/S i Haderslev nær Kolding og Vojens udfører vi dræning med drænspuler, og vi lægger drænrør for at lede vand væk fra marker og lignende. Vi har stor ekspertise med alle former for dræning, uanset det er med drænspuler eller med drænrør.

Drænspuler eller anden form for dræning

Vi kan udføre afvanding af marker med vores drænspuler, som bliver ført af en erfaren medarbejder. Dermed kan du altid være sikker på at modtage et grundigt og solidt arbejde. Og vi overholder altid vores aftaler, når vi arbejder med dræning og drænspuler.

Vi har også stor erfaring med drænrør, drænkasser og filtergrus. Det kan være etablering af helt nye dræn, eller det kan være reparation af gamle dræn. Vi benytter en 22 tons gravemaskine, når vi lægger nye drænslanger på marker og lignende områder.

Vi har oparbejdet mere end 60 års erfaring inden for faget, og derfor har vi stor viden og knowhow med dræning og andre opgaver inden for landbruget og entreprenørfaget.

Ønsker du flere oplysninger om vores service?

Vi stiller gerne vores erfaring og kompetencer til rådighed, hvis du ønsker råd og vejledning, eller hvis du ønsker en drøftelse om mulighederne i forbindelse med dræning med drænspuler eller drænrør.

Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud. Vi kan også sammensætte et hold af dygtige medarbejdere, hvis du har en større opgave.

Du kan kontakte os på telefon (+45) 74 52 27 95 for at aftale nærmere.

Kontakt os i dag

Hør mere om, hvad vi kan gøre for dig

Skulle du ønske at gøre brug af os som maskinstation, så kontakt os på telefon (+45) 74 52 27 95 eller klik dig ind på vores kontaktformular, hvor du også kan få et gratis og uforpligtende tilbud.

(+45) 74 52 27 95
woldemar@mail.dk