Gravearbejde

Gravearbejde for private, entreprenører og landbrug

Hos Errested Maskinstation A/S i Haderslev nær Vojens og Kolding laver vi alle former for gravearbejde. Det kan være små og store opgaver, og vi udfører gravearbejde for private, entreprenører, landbrug og mange andre erhverv.

60 års erfaring med entreprenør- og gravearbejde

Vi har mere end 60 års erfaring med kloak-, entreprenør-, bulldozer- og gravearbejde, og derfor har vi kompetencerne til at udføre størstedelen af de opgaver, som hører under landbrugets og entreprenørbranchens mange arbejdsområder.

Du kan med andre ord være sikker på, at du altid vil modtage et grundigt og solidt arbejde, når du benytter os til forskellige former for udgravninger, uanset der er tale om nybyggeri eller landbrug.

Udover at der er tale om et kvalitetsbevidst gravearbejde, er der også tale om den rette pris.​​ Vi kan endvidere sammensætte et hold af dygtige medarbejdere, såfremt der er tale om en større opgave eller en forskelligartet opgave, som skal udføres.

Dermed kan vi løse arbejdsopgaven hurtigst muligt og billigst muligt. Og vi overholder naturligvis alle deadlines og aftaler.

Vi kan blandt andet tilbyde arbejdsopgaver i forbindelse med:

  • Vejkasse
  • Kloakker
  • Sandpuder
  • ​Støberender
  • Fundamenter
  • Alt andet gravearbejde​.

Ønsker du et stærkt tilbud på grave- og entreprenørarbejde?

Vi stiller gerne vores erfaring og kompetencer til rådighed i forbindelse med rådgivning og gravearbejde, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på baggrund af en drøftelse af jeres ønsker og behov.

Du kan kontakte os på telefon (+45) 74 52 27 95 for at høre nærmere.

Kontakt os i dag

Hør mere om, hvad vi kan gøre for dig

Skulle du ønske at gøre brug af os som maskinstation, så kontakt os på telefon (+45) 74 52 27 95 eller klik dig ind på vores kontaktformular, hvor du også kan få et gratis og uforpligtende tilbud.

(+45) 74 52 27 95
woldemar@mail.dk