Entreprenør

Entreprenør der stiller op ved din dør

Som maskinstation kan man sagtens have flere arbejdsopgaver, og én af vores fornemste er vores entreprenøraftaler. Vi holder til i Haderslev nær Kolding og Vojens og indgår aftaler både med private og virksomheder i området. Skulle du ønske at gøre brug af en entreprenør, så kan vi tilbyde dig bred erfaring og stor ekspertise.

Opdateret og moderne entreprenør

Vores entreprenør har alt moderne udstyr og de nyeste gravemaskiner til rådighed, fordi vi ønsker at kunne tilbyde den bedste service.

Arbejdet som entreprenør på vores maskinstation tæller blandt andet:

Levering af kvalitetsbevidst arbejde

Vi arbejder ud fra et løfte om at levere kvalitetsbevidst arbejde til den rette pris. Vi tager os ikke overbetalt, og vi ønsker at indfri vores kunders forventninger ved at overholde deadlines og aftaler. Fordi vi er strikse i forhold til at overholde aftaler, sikrer vi vores fortsatte eksistens og tilbagevendende kunder.

Vores målsætning som både entreprenør og kloakmester er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau på alle plan.

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Hvis du skulle ønske at gøre brug af os som entreprenør, så kontakt os på telefon (+45) 74 52 27 95.​

Kontakt os i dag

Hør mere om, hvad vi kan gøre for dig

Skulle du ønske at gøre brug af os som maskinstation, så kontakt os på telefon (+45) 74 52 27 95 eller klik dig ind på vores kontaktformular, hvor du også kan få et gratis og uforpligtende tilbud.

(+45) 74 52 27 95
woldemar@mail.dk