Slamsuger og spuler

Kloakspuling og gyllespuling med slamsuger

Hos Errested Maskinstation A/S i Haderslev nær Vojens og Kolding udfører vi blandt andet kloakspuling og gyllespuling med vores slamsuger. Vi er autoriseret kloakmester, og det er din garanti for en korrekt og professionel kloakspuling, når vi kommer med vores slamsuger.

Slamsuger til spuling af kloakker og gyllerør

Vi tilbyder spuling af husstandens kloakker i forbindelse med lugtgener, forstoppelse og almen vedligeholdelse. Vi spuler også gyllerør og gylletanke. Vi benytter en slamsuger til kloakspuling, hvorimod vores traktor med spuler tager sig af opgaver på marker og lignende.

Nogle af vores mest populære opgaver omhandler:

  • Kloakspuling
  • Rensning af tilstoppede gyllerør
  • Spuling af dræn​
  • Andre opgaver for en slamsuger

Derudover udfører vi slamsugning af fedtudskillere, toilettanke og septiktanke.

Vi løser mange opgaver i forbindelse med tilstoppede gyllerør. Landmænd har i det hele taget jævnligt brug for slamsugning af kloakker, dræn og gyllerør. Men vi hjælper selvfølgelig alle vores kunder, og det er ligegyldigt, om de har en stor gård eller en lille baghave.

Få et stærkt tilbud på gylle- eller kloakspuling

Hvis vi skal hjælpe dig med vores slamsuger, så kontakt os for at høre nærmere om kloakspuling og gyllespuling. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud. Vi kommer naturligvis så hurtigt som muligt, hvis du har et akut problem.

Du kan ringe efter os på telefon (+45) 74 52 27 95. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os i dag

Hør mere om, hvad vi kan gøre for dig

Skulle du ønske at gøre brug af os som maskinstation, så kontakt os på telefon (+45) 74 52 27 95 eller klik dig ind på vores kontaktformular, hvor du også kan få et gratis og uforpligtende tilbud.

(+45) 74 52 27 95
woldemar@mail.dk